Τον Νοέμβριο στην Ελλάδα το νέο Nissan X-Trail

Η αναμονή για το νέο Nissan X-Trail έφτασε στο τέλος της. Οι Ιάπωνες αποκάλυψαν ότι το νέο suv θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τον Νοέμβριο.

Το νέο αυτοκίνητο της Nissan διαθέτει μεγάλους χώρους όπως μας έχει συνηθίσει το μοντέλο X-Trail, όμορφη σχεδίαση, υπέροχες γραμμές στην εξωτερική του εμφάνιση ενώ θα μπορείς να το αγοράσεις με 5 και 7 θέσεις. Συνολικά μιλάμε για την ιδανική επιλογή μια μεγάλης οικογένειας ή παρέας για κοντινές βόλτες ή μεγάλα ταξίδια.

Ο Francois Baily, αντιπρόεδρος της Nissan Ευρώπης, δήλωσε ότι η τέταρτη γενιά X-Trail θα προσφέρει την ικανότητα για περιπέτεια με ένα προηγμένο ηλεκτρονικό σύστημα μετάδοσης κίνησης σε όλους τους τροχούς, σε συνδυασμό με διαισθητική και βολική τεχνολογία.

Το σύστημα e-POWER του νέου Nissan X-Trail αποτελείται από μια μπαταρία υψηλής απόδοσης 1,8 kWh και σύστημα μετάδοσης κίνησης ενσωματωμένα με βενζινοκινητήρα 1,5 lt μεταβλητής σχέσης συμπίεσης, γεννήτρια ισχύος, μετατροπέα και μπροστινό ηλεκτροκινητήρα 150 kW. Αυτό το μοναδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης σημαίνει ότι η ισχύς στους τροχούς προέρχεται μόνο από έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος έχει ως αποτέλεσμα την άμεση και γραμμική απόκριση στο γκάζι. Η τελική ισχύ του συστήματος φτάνει τα 213 PS στην έκδοση e-4ORCE!

Το βασικό χαρακτηριστικό του συστήματος e-power είναι ότι ο βενζινοκινητήρας χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ οι τροχοί του αυτοκινήτου κινούνται από τον ηλεκτροκινητήρα. Το όφελος είναι ότι ο κινητήρας λειτουργεί πάντα εντός του βέλτιστου εύρους στροφών, χαρίζοντας εξαιρετικές τιμές κατανάλωσης καυσίμου σε αστικές συνθήκες.

Latest from Blog