Βασίλης Καρράς: Αδυνατισμένος και αγνώριστος έναν χρόνο μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, ποζάρει στο φωτογραφικό φακό, σχεδόν έναν χρόνο μετά τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του.

Τον Μάρτιο του 2022, μετά από μία έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατλά τη διάρκεια εμφάνισής του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο Κρήτης, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, και από εκείνη τη μέρα ξεκίνησε και μια κρίσιμη περίοδος για την υγεία του.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, ενώ έκτοτε οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι ελάχιστες.

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter μία φωτογραφία από πρόσφατη έξοδο του λαϊκού τραγουδιστή με την παρέα του.

«Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς! Είναι καλά , έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του», έγραψε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς !! Είναι καλά , έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του !! #karras #life #thessaloniki pic.twitter.com/aU55tyRV8I

— Haris Lebidakis (@HarisLebidakis) March 20, 2023

To άρθρο Βασίλης Καρράς: Αδυνατισμένος και αγνώριστος έναν χρόνο μετά την περιπέτεια με την υγεία του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

​  

Latest from Blog

Generated by Feedzy