Ξανά με τον Ικάρντι η Γουάντα Νάρα

Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν ο Μάουρο Ικάρνρτι και η Γουάντα Νάρα.

Ο ποδοσφαιριστής της Γαλατά και το μοντέλο και μητέρα των δύο κοριτσιών του σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι και πάλι μαζί.

Η αλήθεια είναι ότι από το καλοκαίρι και έπειτα η σχέση τους δοκιμάστηκε πολύ και χώρισαν. Η Γουάντα Νάρα επέστρεψε στην Αργεντινή για να συμμετάσχει σε διαγωνισμό μουσικής, συμμετείχε σε video clip του L-Gante στην οποία ήταν γυμνή μαζί του στο κρεβάτι και της χρέωσαν σχέση με νεαρό ποδοσφαιριστή της Μπόκα.

Ο Μάουρο Ικάρντι που παίζει δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλατά ήρθε κοντά με την Τουρκάλα ηθοποιό Ντεβρίμ Οζκάν για να ξεχάσει την Γουάντα αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Οι δύο τους με αφορμή τη διακοπή των αγώνων για το Μουντιάλ ταξίδεψαν μαζί στις Μαλδίβες. Εκεί έβγαλαν πολλές κοινές φωτογραφίες και έδειξαν ότι είναι ξανά μαζί. Αυτό πιστοποιεί και ένα μήνυμα που στάλθηκε από τον έναν στον άλλο στο WhatsApp.

«Σε ευχαριστώ για άλλο ένα όμορφο ταξίδι, το αγαπημένο μου μέρος είσαι εσύ. Σε ευχαριστώ που με έφερες στον παράδεισό μου, για την αγάπη σου και που πάντα με φροντίζεις. Ποτέ μην αμφιβάλλεις πόσο πολύ σε αγαπώ. Ελπίζω να επιστρέψω με το G», έγραψε η Αργεντινή επιχειρηματίας στο μήνυμα που έστειλε στον Ικάρντι και το οποίο έκλεισε επίσης με το emoji ενός μωρού προσώπου, που εκτόξευσε τις φήμες εγκυμοσύνης.

Latest from Blog