Ζήνα Κουτσελίνη: “Έλεγαν ότι μια κάμερα κατέγραφε τις ερωτικές μου σκηνές”

Μια πρωτοφανή απάτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που εμπλέκει πολίτες σε κύκλωμα παιδεραστίας, αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η παρουσιάστρια με αφορμή το θέμα της εκπομπής, αποκάλυψε με την σειρά της μια προσωπική της περιπέτεια. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ανέφερε πως πριν από μερικά χρόνια της ζήτησαν χρήματα για να μην δημοσιεύσουν δήθεν ερωτικές της στιγμές.

«Παλιότερα μου είχαν στείλει e-mail ότι είχα μπει σε porn βίντεο και ζητούσαν χρήματα για να μην δημοσιεύσουν τις εικόνες, που ουσιαστικά έλεγαν ότι όταν ήμουν εγώ μπροστά στον υπολογιστή και έβλεπα αυτά τα βίντεο, μια κάμερα κατέγραφε τις δικές μου ερωτικές σκηνές», είπε η παρουσιάστρια.

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής φαίνεται πως κύκλωμα επιτήδειων λόγω των συνεχόμενων υποθέσεων παιδικής κακοποίησης και πορνογραφίας που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και επιχείρησε να αποκομίσει κέρδη από ανυποψίαστους πολίτες.

Συγκεκριμένα μέσω προειδοποιητικών e-mail που στέλνουν σε τυχαίους πολίτες, τους ενημερώνουν ότι έχει καταγραφεί η δράση τους σε κυκλώματα που σχετίζονται με παιδεραστία και παιδική πορνογραφία στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, επικαλούνται εισαγγελική εντολή και τους καλούν να βρεθούν άμεσα ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, εκτός κι αν τους καταβάλουν ένα υψηλό ποσό τότε θα αποφύγουν τον διασυρμό και η υπόθεσή τους δεν θα πάρει διαστάσεις. Στη δικαστική κλήση που φέρει το σήμα της ελληνικής και κυπριακής αστυνομίας, έχει δήθεν ως αποστολέα τον πρόεδρο της Europol και υπογράφεται από τον υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Latest from Blog