Η 34χρονη Νικολέτα έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της σε γνωστό ξενοδοχείο και πέθανε

«Πάγωσε» η κοινωνία του Ρεθύμνου στο άκουσμα της είδησης του θανάτου μίας 34χρονης γυναίκας. Η Νικολέτα Κοπάση πέθανε αιφνίδια ενώ βρισκόταν στην Αθήνα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους και όσους την γνώριζαν.

Σύμφωνα με το goodnet.gr, η Νικολέτα Κοπάση βρισκόταν στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της Γρηγόρη Πολυμίλη, γνωστό επιχειρηματία του Ρεθύμνου και τα παιδιά τους.

Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο, οι προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, δυστυχώς, δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα και η άτυχη 34χρονη «έσβησε» έτσι ξαφνικά.

Η 34χρονη καταγόταν από το Ηράκλειο και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Ρέθυμνο, όπου και γνωρίστηκε με τον μετέπειτα σύζυγό της και δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά. Δυστυχώς, η μοίρα στάθηκε πολύ σκληρή απέναντί τους.

Πολλοί φίλοι και άνθρωποι που γνώρισαν την υπερδραστήρια και δημιουργική Νικολέτα κατέκλυσαν τα social media με μηνύματα οδύνης για τον θάνατό της.

Latest from Blog