Η Cher πουλά την έπαυλή της στο Μαλιμπού για 85 εκατ. – Έχει μέχρι και ειδικά κλιματιζόμενο δωμάτιο «περούκας»

Η Cher βγάζει στο σφυρί την υπερπολυτελή έπαυλή της στο Μαλιμπού, με τον επίδοξο αγοραστή να καλείται να καταβάλει 85 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά της.

Το ακίνητο, ιταλικής αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής χτίστηκε το 1999 σε ένα οικόπεδο 7 στρέμματα με θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Η κύρια κατοικία έχει εμβαδόν 1.200 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει, μεταξύ άλλων, πισίνα υπερχείλισης, γήπεδο τένις, χαμάμ, εσωτερικό γυμναστήριο, κινηματογράφο, δωμάτιο πανικού, ακόμη και ένα δωμάτιο «περούκας», ειδικού κλιματισμού για τη συντήρηση περίπου 100 κομματιών της προσωπικής της συλλογής.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε αγοράσει το ακίνητο το 1989 έναντι 2,95 εκατ. δολ., στο οποίο έχτισε αργότερα, ενώ προηγουμένως είχε επιχειρήσει ξανά να πουλήσει την έπαυλη, το 2009, τότε για 45 εκατ. δολάρια.

Η κύρια κατοικία χτίστηκε σε πέντε χρόνια και έχει επιρροές από τη Βενετία, σύμφωνα με την ίδια την Cher. «Από κάθε δωμάτιο, υπάρχει θέα στον ωκεανό» λέει η ίδια.

Σύμφωνα με το μεσιτικό που έχει αναλάβει την πώλησή του, η έπαυλη έχει επτά υπνοδωμάτια και φυλάκιο εισόδου – που λειτουργεί ως ξενώνας. Στην κύρια κατοικία, το master bedroom διαθέτει δωμάτιο διαλογισμού καθώς και δύο χώρους – ντουλάπες, εκ των οποίων το ένα λειτουργεί ως δωμάτιο πανικού.

Latest from Blog