Συνομιλία σοκ της ανήλικης με τον 53χρονο – Τι κατέθεσε: “Με βίαζαν 5 άντρες σε μισή ώρα” – Τα SMS «φωτιά»

Συγκλονιστική κατάθεση έχει δώσει η 12χρονη από τα Σεπόλια στις Αρχές, αποκαλύπτοντας ότι ο ήδη προφυλακισμένος 53χρονος την πήγαινε και σε οίκο ανοχής που βρισκόταν σε απόσταση δεκαπέντε με είκοσι λεπτά με το αυτοκίνητο από το μαγαζί του.
Oι λεπτομέρειες που δίνει το παιδί, απαντώντας σε ερωτήσεις παιδοψυχολόγου, αποκαλύπτουν την έκνομη δραστηριότητα του 53χρονου αλλά και τη φρίκη που έζησε το παιδί το οποίο, όπως λέει, υποχρεωνόταν να βρεθεί μέσα στην ίδια μέρα και μάλιστα σε διάστημα μισής ώρας, ακόμα και με πέντε πελάτες – βιαστές.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής της, η ανήλικη περιγράφει ότι πληρωνόταν ακόμα και για τις φωτογραφίες που διακινούσαν και απεικόνιζαν το παιδί χωρίς καν να φορά ρούχα, με 20 – 25 ευρώ η φωτογραφία.

Όλα τα χρήματα, τόσο από τον οίκο ανοχής, όσο και από τις φωτογραφίες, τα έπαιρνε κατευθείαν ο 53χρονος.

Σημειώνεται ότι στις καταθέσεις της η 12χρονη βγάζει τελείως από το κάδρο τη μητέρα της.

Μια ανατριχιαστική συνομιλία του 53χρονου παιδοβιαστή και μαστροπού με το 12χρονο κορίτσι ήρθε στη δημοσιότητα.
Πρόκειται για συνομιλία του 53χρονου προφυλακισμένου και της 12χρονης, όπου γίνεται αναφορά στη μητέρα του κοριτσιού:

53χρονος: Ήρθε η μάνα σου από εδώ να καθαρίσει, αλλά είχα κανονίσει με τη Μαρία. Πήρε το μεροκάματο. Περάσαμε καλά.

12χρονη: Δεν πιστεύω να έχεις κάνει και στη μάνα μου αυτά που έκανες και σε μένα

53χρονος: – Λες μ@λ@κ…

Προφυλακιστέα κρίθηκε η μητέρας της 12χρονης στα Σεπόλια μετά την απολογία της στην ανακρίτρια. Η 37χρονη κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για διακεκριμένη μαστροπεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το στοιχείο που οδηγείσαι στην προφυλάκιση της μητέρας ήταν ένα SMS, το οποίο έστειλε η ανήλικη στη 37χρονη λέγοντάς της: «μου έδωσε 50 ευρώ».

Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 20 Αυγούστου η 12χρονη φαίνεται να συνομιλούσε με τον 42χρονο προφυλακισμένο βραδινές ώρες, όταν άρχισε να την αναζητά ο πατέρας της.

Τότε η ανήλικη του έστειλε μήνυμα: «σε 3 λεπτά είμαι σπίτι» και αμέσως έστειλε μήνυμα στη μητέρα της: «Μου έδωσε 50 ευρώ».

Αυτό ήταν το μήνυμα που οδήγησε τη μητέρα της 12χρονης στη φυλακή, με την ίδια να λέει στην απολογία της ότι το μήνυμα αυτό αφορούσε τη μεγαλύτερη αδερφή της 12χρονης η οποία έδωσε χρήματα στην ανήλικη προκειμένου να ταξιδέψει στη Λευκάδα.

Latest from Blog