Παιχνίδια στα κινητά από τη Netflix

Netflix και η Ubisoft ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν να δημιουργήσουν από το 2023 τρία παιχνίδια για κινητά για το Netflix εμπνευσμένα από μερικά από τα πιο αγαπημένα franchise παιχνιδιών. Σύμφωνα με τη σημερινή πρώτη ανακοίνωση στην ετήσια ψηφιακή εκδήλωση της Ubisoft Ubisoft Forward, τα τρία παιχνίδια θα εμπλουτίσουν τα σύμπαντα των Valiant Hearts, Mighty Quest και Assassin’s Creed, και θα γίνουν διαθέσιμα αποκλειστικά σε κινητά για τα μέλη του Netflix από όλο τον κόσμο χωρίς διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής.

Ένα νέο παιχνίδι Valiant Hearts, σίκουελ του πολυβραβευμένου παιχνιδιού της Ubisoft Valiant Hearts: The Great War, θα φέρει την υπογραφή της πρωτότυπης βασικής ομάδας και θα διατηρήσει το ίδιο DNA, περιλαμβάνοντας ταυτόχρονα μια νέα ιστορία. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στα μέλη του Netflix τον Ιανουάριο του 2023.

Μετά το αναγνωρισμένο παιχνίδι για κινητά The Mighty Quest for Epic Loot, το The Mighty Quest έρχεται στο Netflix το 2023 με τη μορφή νέου παιχνιδιού. Αυτήν τη φορά, το παιχνίδι αντλεί έμπνευση από το είδος παιχνιδιών roguelike για να χαρίσει μια εμπειρία που τιμά τις αιματηρές μάχες τύπου hack-and-slash μέσα από ένα νέο φορμά που θα καθηλώσει τους παίκτες.

Τέλος, οι φαν του Assassin’s Creed θα έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν στο σύμπαν του Assassin’s Creed στο Netflix με περισσότερους από έναν τρόπους: πέρα από την ήδη ανακοινωμένη σειρά ζωντανής δράσης, ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι για κινητά ετοιμάζεται αποκλειστικά για το Netflix.

Τα παιχνίδια για κινητά προσφέρουν απεριόριστες επιλογές και τα μέλη του Netflix έχουν εύκολη πρόσβαση σε έναν διαρκώς διευρυνόμενο κατάλογο, που περιλαμβάνει το ολοκαίνουργιο Lucky Luna (Snowman), καθώς και τα επερχόμενα IMMORTALITY (Half Mermaid), Wild Things: Animal Adventures (Jam City), Rival Pirates (Amuzo Limited/Rogue Games) και άλλα. Η πρόσβαση στα παιχνίδια είναι εύκολη μέσω της εφαρμογής για κινητά του Netflix σε συσκευές Android και iOS σήμερα!

Latest from Blog