Μάθε τα πάντα για τα ανδρικά αρώματα

Τα διαφορετικά αρώματα ξυπνάνε διαφορετικά συναισθήματα και αναμνήσεις σε διαφορετικούς ανθρώπους. Αυτό ισχύει για όλο τον κόσμο. Το ανδρικό άρωμα δεν είναι αντικειμενικό αλλά εντελώς υποκειμενικό. Μπορεί να φοράς το ίδιο άρωμα το οποίο άρεσε στην πρώην σου αλλά δεν αρέσει στην κοπέλα που βλέπεις τώρα. Τα αντρικά αρώματα όμως, είναι πλέον πάρα πολλά και σου δίνουν επιλογές για να κάνεις την τέλεια πρώτη εντύπωση, και να σε θυμούνται. Είτε πρόκειται για επαγγελματικό ραντεβού είτε για ρομαντικό.

Η τέλεια κολόνια για σένα μπορεί να βοηθήσει το στυλ σου, να σου δώσει αυτοπεποίθηση και να προσθέσει στην προσωπικότητα σου όπως την αντιλαμβάνονται οι άλλοι. Τι πρέπει όμως να γνωρίζεις για τα αντρικά αρώματα που δεν το ξέρεις ήδη; Πάμε να δούμε.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το αντρικό άρωμα!

Η επιλογή αρώματος δεν πρέπει να είναι βιαστική. Πρέπει να διαλέξεις ένα άρωμα που δεν θα είναι απλώς ωραίο όταν το μυρίσεις, αλλά θα είναι ωραίο πάνω στο δέρμα σου. Δοκίμασε το άρωμα πάνω στον καρπό σου και μύρισε το μετά από ώρα. Έτσι θα δεις πως αντιδρά το άρωμα με το δέρμα σου και πόσο κρατάει πάνω σου. Δες επίσης Πως να επιλέξεις το σωστό άρωμα online!

Πως να βάζεις άρωμα

Τα αντρικά αρώματα όπως και τα γυναικεία, δεν πρέπει να είναι αποπνιχτικά για τους άλλους. Έτσι αν ψεκάσεις δύο φορές με το άρωμα σου είναι αρκετό. Κράτησε το μπουκάλι περίπου 15 εκ. μακριά από το δέρμα σου και άστο να στεγνώσει χωρίς να το τρίψεις. Όταν τρίβουμε το άρωμα εξασθενεί.

Σε ποια σημεία βάζουμε άρωμα

Οποιαδήποτε ξυρισμένη περιοχή ερεθίζεται με το αλκοόλ που περιέχουν τα αντρικά αρώματα. Ευτυχώς όμως δεν χρειάζεται να βάλεις άρωμα σε περιοχές που ξυρίζεις. Οι περιοχές στο σώμα μας που έχουν σφυγμούς είναι οι καλύτερες για να κρατάει το άρωμα σου. Τέτοιες περιοχές είναι οι καρποί, ο λαιμός και εσωτερικά στους αγκώνες. Δες επίσης Τι αποκαλύπτει το άρωμα που επιλέγεις για την προσωπικότητα σου!

Μην το χρησιμοποιείς σαν καλυπτικό

Ενώ τα αρώματα μας κάνουν να μυρίζουμε τέλεια, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για να καλύπτουμε άσχημες οσμές. Το παν είναι το πως αντιδρά το κάθε άρωμα με την δική μας μυρωδιά. Είναι καλύτερα να βάζεις άρωμα μετά το ντους. Δες επίσης Πως να φοράς σωστά το άρωμά σου!

Latest from Blog